dzika ryba 982 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) Nick: na serwerze dzika ryba Powod: Nie mam siły dzisiaj grać, bo fatalnie się czuję (gorączka powraca hoho) i normalnie nie poszłabym jutro do szkoły, ale mam ważny test i muszę się dziś uczyć. Co do jutrzejszego dnia... Hmm, może wieczorem wejdę, ale też nie obiecuję bo nie wiem czy dam rade. Czas nieobecnosci: dziś + może środa, aczkolwiek jutro możliwe, że wejdę, ale nie na długo. Cos od siebie: W czwartek już normalnie bez problemu jestem znów na serwerze. ,_, Piszę, bo zawsze możliwe, że znajdzie się jakiś wścibski gracz i złoży skargę, a wolę poinformować. Neff może tego nie przeczytać, więc napiszę mu na gg. Miłej gry. Edytowane 24 Lutego 2015 przez Mashiro * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 24 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi