dzika ryba 982 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) Nick: na serwerze dzika ryba Powod: Nie mam siły dzisiaj grać, bo fatalnie się czuję (gorączka powraca hoho) i normalnie nie poszłabym jutro do szkoły, ale mam ważny test i muszę się dziś uczyć. Co do jutrzejszego dnia... Hmm, może wieczorem wejdę, ale też nie obiecuję bo nie wiem czy dam rade. Czas nieobecnosci: dziś + może środa, aczkolwiek jutro możliwe, że wejdę, ale nie na długo. Cos od siebie: W czwartek już normalnie bez problemu jestem znów na serwerze. ,_, Piszę, bo zawsze możliwe, że znajdzie się jakiś wścibski gracz i złoży skargę, a wolę poinformować. Neff może tego nie przeczytać, więc napiszę mu na gg. Miłej gry. Edytowane 24 Lutego 2015 przez Mashiro * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi