SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Oficjalnie zawodnik Aleksi "allu" Jalli odchodzi z Finlandzkiego 3DMAX i dołącza do Szwedzkiego NIPu NIP po odejściu Fifflarena borykał się ciągle ze znalezieniem odpowiedniego zawodnika do swoich szeregów. Na początku wybrano na próbę zawodnika Mikail "Maikelele" Billa jednak szwedzkiej formacji nie podobała się gra Maikelele i również został uznany za 'toxic player' zawodnik, który raguje i psuje atmosferę w drużynie. Na jego miejsce na stałe przyjęto Allu. OBECNY SKŁAD 3DMAX:Jesse "KHRN" Grandell Taneli "disturbed" Veikkola Joona "natu" Leppänen Tom "stonde" Glad Mikko "xartE" Välimaa OBECNY SKŁAD NIPu:Christopher "GeT_RiGhT" Alesund Patrik "f0rest" Lindberg Richard "Xizt" Landström Adam "friberg" Friberg Aleksi "allu" Jalli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 89 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Szczerze mało słyszałem o graczu "Allu" i gdy to dodałeś na początku pomyślałem, że to jakaś pomyłka // jednak po obejrzeniu tego filmiku,moje zdanie się zmieniło .. To co on wyprawia z tą aWuPą to jest poezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi