CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Siema, mam nowego lapka ale niestety ma on tylko jedent port na słuchawki/micro, zalezy co wybiore: Prawdopodobnie micro ma wbudowane ale ja tak nie chcę. Słuchawki mają 2 końcówki zieloną i tą od mikrofonu wiec moje pytanie: Czy taka przejsciowka zalatwi sprawe? Stosuje to ktos? Edytowane 25 Lutego 2015 przez CiapatyMurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Taaaak, ja osobiście mam całego lapka w przełącznikach. O ile będzie sprawny, to słuchawki z mikrofonem bez problemu będą działać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 a obnizy to jakosc dzwieku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Nieee 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Zamykam, wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Rozwiązane Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi