Czeresnia 2 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Dostałem bana za rashowanie a nie ma takiego czegoś w regulaminie. Moge wbiegac na resp teamu a on mi dał bana za rashowanie. To jest ta jak bym się zrespił na ich respie to nie moge strzelac bo dostane bana za Rashowanie? Bana dostałem od LeBroN. Edytowane 25 Lutego 2015 przez Czeresnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Po 1 to Wzór Link:http://forum.cs-classic.pl/topic/9147-wz%C3%B3r-skargi/po 2 zaraz po rozpoczeciu rundy byles u nas na respie z bez ogarniecia soczka caly czas strzelales a tak byc nie moze!! po 3 groziles mu skarga ciesz sie ze bana dluzszego nie dostales Nie spam za to jest warn ktorego pewnie dostaniesz Groziles mu skarga a to jest grozba @@Omega * nie po to zeby strzelac bez opamietania Edytowane 25 Lutego 2015 przez -ToJestSkill- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czeresnia 2 Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Nie byłem 2 razy z bezlik jak widze w kogo strzelam to strzelam co mam czekac aż minie tam jakis czas żeby strzelac? // Sorki ze nie zauważyłem tego Wzoru do skargi. I wgl mu nie groziłem ciekawe w jaki sposób? to po 1 a po 2 moge strzelac jak widze goscia co mam czekac aż mnie zabije??? // EDIT OMEGA Edytowane 25 Lutego 2015 przez Omega * Nie pisz postow pod postem ~ Omega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czeresnia 2 Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Sorki ze nie zauważyłem tego Wzoru do skargi. I wgl mu nie groziłem ciekawe w jaki sposób? to po 1 a po 2 moge strzelac jak widze goscia co mam czekac aż mnie zabije??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Nie rozumiem.. To po co ten soczek ? Po to jest ten perk aby strzelać ile się da.. Edytowane 25 Lutego 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Dałem ci bana bo niektórzy gracze się skarżyli i admin ja i skill bo rashowałeś cały czas więc nie wiem po co ta skarga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 brak dostosowania się do wzoru.skargę zamykam a autor dostaje warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi