-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Cześć! Mam pytanie czy byłby ktoś chętny na wymiana za moje "M4A1-S Bazyliszek" (stan lekko używany) z dwoma naklejkami: -Team Dignitas Kolonia 2014 -Cloud9 DreamHack 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Jeszcze coś jak by ktoś je chciał napiszcie do mnie na PW podając nazwe swojego steama to się dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Sprzedane! można zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Zamykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi