Piy Piy :P 58 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Nick:Piy Piy Link do SS:brakWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Kali[-] [AMXBans] Reason : ' Czitowanie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1261254415 ' [AMXBans] Your IP : ' 195.135.230.47 ' [AMXBans] ====================================== Serwer:dd2Link do bana: ej panowie ktos dostal bana na takie same ip jak ja mam co mam zrobic? Nie wiem czy mam zmienne ip Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Zresetuj router. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) 6. Gracze, którzy będą składali prośbę typu „nie wiem skąd mam bana, ktoś miał to same IP” bez steam'a nie zostaną odbanowani. Nie wiem czy czytałeś ale musisz mieć steam żeby cie od banować a, z tego co mi wiadomo nie masz steam. Edytowane 26 Lutego 2015 przez Ho0liBiceps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Ale mogą zawsze zresetowac router. Zamykam bo widzę, że problem znikął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi