Bedi Bedson 0 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Cześć, chciałbym otworzyć ten temat żeby podyskutować i pochwalić się naszymi najlepszymi dropami którymi nas obdarowało valve po meczu. Jestem również ciekawy czy ktoś drapnął np. kose po meczu i czy to w ogóle możliwe O to mój najlepszy drop dotychczas: Teraz kolej na Was, pochwalcie się swoimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) Nie mam screena bo było to bardzo dawno temu :v Ak-47 black laminate minimal wear. Kosztował więcej niż 100€ Edytowane 26 Lutego 2015 przez SzeregowiecPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Chrome Case xD rzadko wypada cos lepszego xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Wypadło mi M4A1-S Nitro przetestowane w boju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi