bocimy 34 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 nie spinaj tam Netsky gramy towarzysko a nie o jakieś złoto czy takie tam mr12, 15? termin uzgodniony na jutro na 100%? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netsky 200 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 nie spinaj tam Netsky gramy towarzysko a nie o jakieś złoto czy takie tam mr12, 15? termin uzgodniony na jutro na 100%? :er: Nie spinam.. mam wrażenie, że masz problem z czytaniem ze zrozumieniem :zab: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) a więc FFA Przyjęło wyzwanie od DD2 lecz słabo to tla nich wypadło pierwsza mapa DD2 graliśmy systemem mr15pierwsza ćwiartka 13:2 dla DD2 Druga ćwiartka 3:1 dla DD2 Druga mapa Mirage pierwsza ćwiartka 11:4 dla DD2druga ćwiartka 5:0 dla DD2 ogołem DD2 31 FFA 7 dziękuje za stawienie się na mecz oraz świetną zabawę!! sklad DD2 rolooo Swirusek~hardcorMikoJasmine. Bronek Lowca Stonek~ KavSklad FFAmapa dust2 Tymbarkowa Natalja <> CZakishanel DodoKitolMirageAntonio mateczny Hames KitolT-bagCzaki ACE zdobyli świrus~ Hardcor, Bronek~Kav , i rolooo życzę powodzenia i dalszej nauki skila być może niedługo rozegramy rewanż !!pozdrawiam rolooo! Edytowane 4 Marca 2015 przez rolooo 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netsky 200 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 DZIEKI FFA ZA MECZYK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 GG FFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Niemozliwe, gratulacje dla dd2, moze przesadzilem ale zaskoczony wynikiem , myslalem ,ze bardziej bedzie wyrownany wynik Edytowane 4 Marca 2015 przez Dolar91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 a możliwe, gg dd2. Niemożliwe jest to że nie zamykałem a prawie otwierałem xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perre 10 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 pewnie kav wszystko sam ugrywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 pewnie kav wszystko sam ugrywał A właśnie, że Justynka Dzięki wszystkim za mecz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Dobry mecz był mam nadzieję ze z FFA weźmiemy następnym razem ludzi co stawią jako taki opór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Był opór tylko to nie fair bo mapy powinny być inne. ale i tak świetna zabawa przy tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 gratulacje mordy moje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Dobry mecz był mam nadzieję ze z FFA weźmiemy następnym razem ludzi co stawią jako taki opór Damian to trzeba bylo zagrac. DD2 gratulacje ale trzeba jakas wymowke dac i musze napisac ze lagi mialem:PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Tak Daniel tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 A ja takie pytanie mam, czy można gdzieś obejrzeć demko z tego meczu, czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Dobry mecz był mam nadzieję ze z FFA weźmiemy następnym razem ludzi co stawią jako taki opór Stawią jako taki opór? Serio? Trzeba było grać panie oporze Edytowane 5 Marca 2015 przez Tymbarkowa x3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 No Damian było trzeba grać a nie się opierdalać xDDD. Torbik tak, musisz poszukać sobie w HLTV na serwerze mixowym to było parę minut po 19 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Ok James, dzięki bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 James grał w głównym składzie?! Wielka szkoda, że aktualnie jest tak mało dobrych administratorów na FFA pod względem gry. Wcześniej DD2 nie miało składu i wygraliśmy do 0.. a tym razem Wam się trafiło Dobra robota i mam nadzieję, że atmosfera była przyjemna na ts po stronie reprezentantów serwera free for all 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Widze kazdy wątpi w hames ale to on otwieral tabele przez jakis czas:PP Tak dobrze przeczytaliscie hames otwieral:D Edytowane 5 Marca 2015 przez THWALAZAUR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 James grał w głównym składzie?! Shadow były 2 składy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Gratulacje DD2.. Jednak szykujcie się na rewanż.... Bo to była jakaś porażka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Chyba czas złożyć podanie, bo ffa mocno upadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Grał bym gdybym miał czas a że nie mam czasu więc wyszło jak wyszło może następnym razem znajdę chwilę żeby zagrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocimy 34 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 mirage przeze mnie popłyneliśmy; miałem tak dzikie lagi, że totalnie nie było jak grać. Jako, że to moja wina to chętnie zbiorę skład adminów FFA i zagram z wami nawet na dd2. Najlepiej o innej godzinie (bo ok 19 startują u mnie lagi ostatnio - nie wiem czemu ani jak to naprawić). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi