Perelka69 21 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 No i po konkursach indywidualnych. Niestety poniżej oczekiwań, chociaż akurat ja nie mam pretensji do Kamila, kontuzja, opuszczony początek sezonu. Myślicie że są szanse na medal w drużynówce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Trudna sprawa.. Może być ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perelka69 21 Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 A jednak się nam udało Chłopaki dali radę, Klimek super, szkoda drugiego skoku Kamila bo mogło być srebro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Ziobro mógł chociaż te 4m dalej w pierwszej serii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer80 0 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 zawsze zastanawiało mnie co ludzie widzą w skokach narciarskich, hehe ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi