Umciaak * 1 502 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 1. Nick:UmciaaGumcia <32. Imię:Kacper3. Wiek: 154. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):7/105. Mikrofon(Tak/Nie):Tak6. Składka(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**http://www.gametracker.com/player/UmciaaGumcia%20%3C3/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Mam na imię Kacper chodzę do 2 klasy gimnazjum. Jestem uczniem solidnym, ale nie jestem też człowiekiem idealnym, taki nie istnieje. Jak każdy chłopak w moim wieku, nie lubię się uczyć. Moimi zainteresowaniami są : motoryzacja oraz sport. Adminem chciałbym zostać ponieważ, często spotykam ludzi zwanych "odpałami",(mają włączone wh, aim, itp.) chciałbym zapobiec takim sytuacją.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:1:10605491610. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: od 1 h do 3h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: 14-16 dni robocze weekendy 12-1812. Staż w grze Counter Strike 1.6:5 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Wymagania: Ukończone 17 lat - Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze + Zachowanie kultury na serwerze + Przynajmniej 10 sensownych postów na forum + Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + Posiadanie mikrofonu + Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątk. Wystarczy napisać do opiekuna) lub 11,07 z VIP'em. Można uzgodnić z opiekunem. + Oczekujemy Aktywności na forum i serwerze + Bezproblemowego wykonywania swoich obowiązków jako admin (sami oceńcie) Kultury osobistej + Znajomość regulaminu serwera jak i forum + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Jestem na TAK mimo wieku -ogarnięty -aktywny -kulturalny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Nie spełniasz wymagań nie składaj podania. Po coś ten punkt we wzorze jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Ja też jestem na tak , +aktywność na forum i serwie -wiek , ale jak na ten wiek co posiada jest bardzo ogarnięty +stem +mikro +kultura +zgłasza u@ Życzę powodzenia ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 + Steam + Mikro + Kulturalny + Aktywny na serwie i forum - Wiek ale ja też jestem młody ^^ spoko Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 młody ale często z nim gram i jest ogarnięty. Podanie przyjęte na okres próbny. życzę powodzenia i witam w gronie moich Adminów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi