XedoBilPL 0 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 1.Twój Nick: N n- now th- that don ' t kill me 2.Nick admina/gracza który zawinił: [CSM] # EnjoyPlay 3.Admin/Gracz : ADMIN 4.Data i godzina: około 12:25 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina [CSM] # EnjoyPlay. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : N n- now th- that don ' t kill me [AMXBans] Powod : ' Aktywny ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 27087999 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.238.58.74 ' [AMXBans] ======================================= 6.Opis sytuacji: Zostałem permamentnie zbanowany przez admina [CSM] # EnjoyPlay ,który nie zrobił ss'ów , tylko od razu dał mi bana z powodem "Aktywny". Pomijając ten fakt ,że już 2 albo 3 razy miałem robione ss'y ,które były czyste... Proszę o UnBana. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theenjoyplay 0 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 ja wiem. 1 SSy może byly czyste. za 2 razem dostałeś SSy, miałeś czas (30min/1h) na wrzucenie ich na forum, i bys dostał UnBana. Na U@ Spamowało mi kilka osób że nie dostałeś Ub na Forum za ostatnie SSy. Więc nie dostaniesz Ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XedoBilPL 0 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Jak niby za ostatnie ss'y nie dostałem Ub to jak wszedłem na serwer?...Każde ss'y jakie wrzuciłem na forum zostały sprawdzone i dostałem za nie UB...Więc nie wiem o co Ci chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszAkA 0 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 moze poprostu massz zmienne ip i latwo sie wyjasnilo jak wszedles na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XedoBilPL 0 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Steama posiadam kolego...Więc ban jest na SID,a zmiennego IP i tak nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszAkA 0 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 to jeszcze jedno wyjasnienie podszywka byla i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskopT 0 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 OMG on ma steam wiec w zadnym razie nie mogl wejsc na serwer. Admin powinien zostać stracony a kolega UB. Dosyc spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XedoBilPL 0 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 To dostane to UB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 UB./cL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi