Deep . 0 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Nick: Deep .Link do SS: nie dostałem nigdyWycinek z konsoli(bez IP)*: nie mogę skopiować z konsoli, nie wiem czemu, ale pisze "You have a been banned itd.."Serwer: NDMLink do bana: Bana nie ma. Gdy wchodzę w AMX wyskakuje to : http://speedy.sh/VqWVW/Zrzut-ekranu-z-2015-03-01-13-42-18.pngAle gdy chcę wejść na serwer wyskakuje, że mam bana.. Proszę o ub. Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Spróbuj wejść na serwer i wtedy wejdź w konsole i skopiuj wycinek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deep . 0 Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Nie dam rady skopiować z konsoli. Pisze "You have been ban on this server" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 To bug, po 24 będziesz mogl normalnie wbic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi