Ruskiee 31 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 A więc wszedłem na kanał , a pewna osoba o nicku "Imć Pan tanLey~" (admin) . Wylatuje z tekstami "zamknij ryj " , "wypierdalaj" itp. A więc jeśli taka osoba sprawuje kontrole na ts to ja podziękuję . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 No, no, przedstaw dowody i świadków, bo ja takiej sytuacji sobie nie przypominam, nie używałem takich słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 hymm , widzę że przy kolegach mocny w słowa a jak się przyznać to tak trochę mnie odwagi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Oczekujesz, że on Ci się przyzna? Oczekujesz, że każdy pozwany ma się przyznać, przyprowadź świadków i wtedy będzie można podyskutować bo równie dobrze on też może powiedzieć, że go obrażałeś niniejszym rozpoczynając kłótnię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Na ts3 ciężko udowodnić że ktoś przeklina. Ja akurat też przeklne, jak to robi większość ludzi ale na 100% nie jestem w stanie obrazić. Jeśli nie rób serio tak się odnosił to musisz mieć swiadków lub nagraną rozmowę ale o to drugie raczej ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 O pierwsze też, więc skarga do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Wzór i dowodów brak bez tego skarga się nie liczy, jedyne na co możesz liczyć to warn. Mogłeś się pomylić z kogoś innego głosem, ponieważ z 6 było na tym kanale i robiło zadymę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi