kubas 0 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Wiek: 16Kontakt (GG/e-mail/steam): e-mail Kiedy zaczynałeś grę w cs: około 3 lataDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: umiem rozpoznać aima od wh. Ile masz wolnego czasu?: zależy czy jestem w szkole czy nie. Mam teraz ferie to bedzie sporo Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Ponieważ kiedy jestem na forum to dużo prośb o UB czeka na odpowiedź. Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich):[/b] szczerze to nigdy, jestem uczciwy człowiekiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxerek ;* 0 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 + 1.Wiek - Tak 2.Gra w cs - 3lata ;d tak 3.Ile masz czasu - no ma kolega czasu więc tak ;d - 1. Konto dla podania 2.----- Werdykt Na Nie Konto dla Podania !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Nie. Od razu do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Brak wymagan do zamkniecia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Przejrzyj wymagania. 50 postów50 godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 brak wymagan na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Tak jak poprzedni, brak wymagań. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi