KacperekSerek 0 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 1.Twój Nick: Kacperek ;3 2.Nick admina/gracza który zawinił: Jaskier 3.Admin/Gracz : Jaskier/Kacperek ;3 4.Data i godzina: 03/01/2015 - 23 : 45 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie) : ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : Kacpereg ==== Zbanowane IP : 78.88.46.122 ==== Admin : Jaskier ==== Powod Bana : kampa przy hostach ==== Wygasa : 03/02/2015 - 00 : 15 : 48 ( od 03/01/2015 - 23 : 45 6.Opis sytuacji: Witam, nie wiem czy piszę tą skargę stosownie, lecz zostałem zbanowany na mapie " cs_wiocha " pod pretekstem kamienia przy chostach, co do mapy jest ona bardzo mała, i taki ban MOIM zdaniem był niestosowny, po za tym nie ja miałem cele tylko drużyna przeciwna, więc nie rozumiem reakcji administratora Jaskra. Odpowiedź mile widziana *( O ile pamiętam, to był chyba kiedyś server "One-shot " czy coś w podobnie. Jeżeli tak, to wita Administrator "Zioooomus" )* Z pozdrowieniami. Kacper. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Za nim napiszesz skarge przeczytaj regulamin. Nie można kampić przy hostach a ty to robiłeś. Widziałeś że gracze przed tobą dostali bany z tym samym powodem , a mimo to złamałeś regulamin Edytowane 1 Marca 2015 przez נαѕкιєя Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperekSerek 0 Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Panie Jaskier, zwracam honor i oczywiście napisałem, że nie wiem, czy powinienem pisać tą skargę. Miłej nocki życzę. I skąd wiedziałeś, że widziałem iż ktoś dostał bana? Powiem Ci, że nie przyciągam do tego zbytniej uwagi więc nie widziałem //Zamek Edytowane 1 Marca 2015 przez KacperekSerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Co to ma znaczyć "nie wiem, czy powinienem pisać skargę"? Zapoznaj się może najpierw z regulaminem a później graj czy pisz skargi... Irytujące zachowanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Zakaz kampienia w szybie i przy hostach (ostrzeżenie ban od 30 minut do 3 godzin Ban słuszny zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi