hvze 0 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Nick: hvzeLink do SS: brakWycinek z konsoli(bez IP)*: nie mam, wyłączyłem csa.Serwer: DD2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=153538 Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Zeby nie bylo, ze sciemniam czy cos. Tak, screeny zostaly zrobione, ale ja ich nie mam na komputerze. Przeszukalem wszystko, przeczytalem poradniki na forum. Nw czy to ulatwi sprawe, ale powiem, ze mam win7, csa non steam zapisanego w folderze "pliki programow (x86) na dysku c. Jako, ze ss nie moge znalezc, to poprosze o przeanalizowanie demka. Pzdr Edytowane 2 Marca 2015 przez hvze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Poproszę link do hltv, gdzie dostales bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hvze 0 Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) http://275692.hltv3.pukawka.pl/hltv-1503021327-de_dust2-1425299220-1425300660.zip Sytuacja jest o tyle śmieszna, że zabiłem Rolooo i w tej samej rundzie zostałem zbanowany. Oznacza to, że admin nawet nie pokusił się o sprawdzenie mnie, po prostu zbanował i elo. Edytowane 2 Marca 2015 przez Omega * Nie spamujemy. Używamy opcji edytuj! +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: czysto, ub Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi