Omega* 2 077 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Kto miał administratora na 4Fun proszę podać wszystkie informacje ( STEAM , NICK lub ip + hasło ) do mnie na pw w celu dodania administratora. Kto nie wyślę niestety nie zostanie dodany Edytowane 2 Marca 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 To był Fart - Administrator dodany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Ja rezygnuję z funkcji admina na PB, nie kręci mnie tak ten mod. Nie będę pisał rezygnacji ponieważ i tak @ już zabrałeś. Może kiedyś się to zmieni. Na ten czas pozdrawiam. Jeżeli jest taka możliwoś to proszę o zabranie rangi na forum z PB. Edytowane 2 Marca 2015 przez maly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 admin Bially dodane Informuje że do godziny 20:00 możecie jeszcze pisać do mnie w sprawie dodania admina. Po 20 zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Zamykam. Reszta nie otrzyma administrator na ten moment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi