Makaveli. 2 153 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Proszę o obejrzenie filmiku mojego ziomeczka. Jeśli możecie to zostawcie jakiś komentarz, lajka suba Mogę wam się odwdzięczyć lajkami na forum. Ziomeczek jest pasjonatom rowerów co z resztą chyba widać. Zamieścił na swoim kanale również filmik z 24 godzinnego rajdu. Jeszcze raz zapraszam do obejrzenia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 fajny podkład sub i like zostawione . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Dzięki wielkie mordeczko! Postaram się odwdzięczyć jakoś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Ładny filmik i pytanie to ty? Like i sub 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 @up Proszę o obejrzenie filmiku mojego ziomeczka. +like 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent_Patelnia 7 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Like, Subek dany ; ) Pozdrów Ziomeczka ; D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 coś dla mnie pięknie zrobione robie sam coś takiego więc niedługo wstawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Dzięki wszystkim @Lebron to mój ziomeczek @Omega to czekamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 89 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Kozacki film poleciał sub. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Nie powiedziałby człowiek, że z takiego hobby może powstać "ciekawy" filmik Ten jest fajny Fajny montaż, ujęcia. Film fajny, 2/10! Nie no, fajny fajny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi