Czeresnia 2 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 1.Twój Nick: TeRoR 2.Nick admina/gracza który zawinił: ToJestSkill 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 19:41:53 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): świadkowie/Demko 6.Opis sytuacji:Dostałem bana na 30min za Kampienie na małej mapie Long a było 20 na serwie. Dostałem bana za kampienie ponieważ zszedłem tam pod górka za skrzynki (paka już była położona) i pisałem na u@ że ludzie puszczają rakiety/miny/granaty na małej mapie. A po chwili ban. http://276339.node2.pukawka.pl/hltv-1503021939-de_dust2_long-1425321540-1425322140.zip (demko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Czlowieku a skad mialem wiedziec co robisz nie jestem prorokiem a bana dostales bo stales w miejscu i wiec mnie nie obchodzi co robiles a skarga dlatego pewnie zeby mnie wyje z administracji bo wiem ze mnie nie lubisz @@ [KULTURA] dawajcie mi upomnienie albo zabierzcie adma wywalone mam co omega slaba pamiec? srales sie do mnie o tego SLUSZNEGO BANA a to ze twoj kolega/chlopak dostal bana to nie moj problem!! A to ze sam nie ruszyles 4 liter tylko wolales grac to nie moj problem po uj ci admin jak grasz na 1 tydzien ? nawet mapy niechcialo ci sie zmienic!!! @@ Teror podziekuj swojemu omedze ze on wolal grac zamiast pomoc nam sprawdzac innych a ze na szybko patrzylem aby ogarnac jak najwiecej osob to nie moja wina tylko ja i ODS sprawdzalismy A dziwisz sie ze unikaja jak ktos cie zabije odrazu ma wh albo software to co tu sie dziwic na poczatku sprawdzalem teraz juz przesadzasz Edytowane 2 Marca 2015 przez -ToJestSkill- Bo pisał na u@. Jeśli ty staniesz na 5 sekund też chciałbyś bana?. + KULTURA 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czeresnia 2 Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Po 1 mapa była za mała po 2 granaty/miny/rakiety latały a ty mi bana za kampienie dałes a pisałem na u@ ze granaty/miny/rakiety wiec prosze cie nie gadaj bzdur bo widziałes co sie działo a dałeś mi bana za kampienie po tym jak paka juz była podłozona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Swoj komentarz podziele na kilka czesci1.Odnoszaca sie do sprawy.2.Opisujaca cala mape dd2_longAd.1Przez ok. 15 sekund kampiles w tych skrzynkach potem zanim ja wlaczylem konsole i zaczalem cie "bic" to zeszlo kolejne 10s. wiec w piachu kampiles ok. 25 sekund (pisanie na u@ ze rakiety nick to nie problem na 25s chyba) w tym samym czasie kiedy ja zaczynam cie "bic" ty dostajesz bana moze za dlugiego ale slusznego.PS:A wiadomosci na u@ o rakietach nie widzialem przez wspomniany nizej spam!!Ad. 2Po zmianie mapy na dd2_long zaczal sie robic taki syf (mowie o u@) ze nie dalo sie nic obrobic. Jak widzieliscie 2 x prosilem o pomoc ale zgaduje ze przez spam nie widzielicie (dopiero ToJestSkill zechcial mi pomoc bo sam bym sie ze wszystkim nie wyrobil a przez server przemknalo sie przynajmniej 5 adminow!!) co 20 sekund byla skarga ten na wh ten spalony. Lecz to co jaskier z omega zrobili po wspomnianym banie to juz PRZESADA. Zrobiliscie taki spam, uzywaliscie takich slow, ze po prostu myslalem ze wyjde i bd mial to w szanownych 4 literach a ja i tak dalej sam musialem ogarniac wszystkie skargi bo Skill musial odpowiadac na wasz SPAM!!Pozdrawiam wszystkich adminow ktorzy wtedy byli!! Przeszliscie samych siebie Edytowane 2 Marca 2015 przez Omega * Dodam że nic nie pisz o mnie. Kropka sprawdzi logi zaraz. Zobacz demo i zobacz co pisałem ja. Pozdrawiam Omega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czeresnia 2 Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Nie to jest śmieszne ludzie nie kampiłem 10sek w 1 miejscu po 1 była już paka a po 2 rakiety/granaty i miny latały jak chciały a w tylko na mnie ptrzycie jak gram? Ludzie co ja jestem numer 1 dla was zeby sprawdzac i odrazu jakis pretekst to ban na 30min a to obraza a to cos innego ogarnijcie sie i zostawcie mnie w spokoju. Ile razy pisałem na u@ to niekiedy mnie się nie słucha bo ja jestem jakis gorszy? Nie mowie teraz o ToJestSkill ale inni admini też wgl unikaja to co pisze na u@ Edytowane 2 Marca 2015 przez Czeresnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Przeczytaj uwazniej moj kom. i popraw swoja wypowiedz!! EDIT: nie kampiles 10 sekund bo ja zdazylem zrobic rundke po wszystkich graczach zobaczyc co robia a ze widzialem ze siedziales w piachu i po mojej tej "rundce" dalej tam siedziales to zaczalem cie slapowac!! a skill mial inne zdanie na ten temat wiec !!MIALES!! bana Edytowane 2 Marca 2015 przez CREATIVE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czeresnia 2 Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) No tak ale to czemu tylko na mnie patrzeliscie co ja byłem podejrzany o wh softa nwm o coś skoro ty mowisz ze ja kampie po tym jak paka juz jest podłożona? Byłeś ty i Skill i oby dawaj patrzeliscie tylko na mnie nie na to ze sa rakiety/granaty/miny? Edytowane 2 Marca 2015 przez Czeresnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Jezeli potrafisz dobrze czytac sprawdzalem na szybko gdyz iz poniewaz byl syf na serwerze!! nikt niechcial pomoc!! sami robilismy z ODS wszystko a 30min minelo wiec o co sie srasz czlowieku!! @@teror juz niechce cie nazwac zle ale chyba wiesz co chce powiedziec gdzie jest bs a gdzie skrzynki nie wymiguj sie ban jest sluszny !! Edytowane 2 Marca 2015 przez -ToJestSkill- 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czeresnia 2 Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Bo ja dostaje za każdy pretekst bana ludzie ile mozna dostawac bany za bele co. A po 2 nie widziałes ze paka juz lezy? jak paka lezy to mam obowiazek jej pilnowac. Chyba widziałeś ze jestem TT? Edytowane 2 Marca 2015 przez Czeresnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czeresnia 2 Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Powiedzmy tak ja juz dostałem bana za Rashowanie a tera dostałem za Kampienie i to na dodatek dostalem tego bana na zakazanej mapie(Skoro jest 20 osób na serwie to czemu jest mała mapa)? Edytowane 2 Marca 2015 przez Fakel Używaj opcji edytuj. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Widziałem logi serwera i demko to co się działo na tej mapie przechodzi ludzkie pojęcie he/miny/rakiety zero kultury nawet na u@ w tym czasie teror w tym czasie napisał na u@ dlatego był afk a dostał bana dlatego że zgłosił wam problem z rakietami/minami/he ?!?! Edytowane 2 Marca 2015 przez KropkA12 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi