gicik krzys 414 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Nick: fascynujaceLink do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*:==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : fascynujace==== Admin : efekt cmy==== Powod Bana : nara smieciu==== Wygasa : Nigdy ( od 03/02/2015 - 21 : 04 :Serwer: dd2Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=153779 Chcialbym sie odniesc do tego bana poniewaz zapewne on jest za to iz admin dostal HS przez drzwi, potem kolejny ziomek dostal HS juz nie przez drzwi. Nagle ban "nara smieciu". Sprawdz dokladnie potem banuj. A teraz prosze o rozpisanie demka bo to jest smieszne, jezeli jestem nie winny rownie naleza mi sie przeprosiny za "smiecia" chyba. Dziekuje, Pozdrawiam fam. Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Moim zdaniem karygodnym błędem admina był sam powód-powinien on zostać ukarany ostrzeżeniem, lecz to nie ja powinienem go oceniać.Z powodu można wywnioskować, że np. ktoś wszedł na serwer i napisał "cześć" i poleciał ban...Proszę o wypowiedź admina banującego. Edytowane 2 Marca 2015 przez Buu.! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 24h minęło, nie dowiedzieliśmy sie o co chodziło, więc daje ub. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi