timeR 0 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 1.Twój Nick:timeR, 2.Nick admina/gracza który zawinił:Przecie to 3 tony 3.Admin/Gracz :Admin 4.Data i godzina:nie wiem 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): BUILD 5758 SERVER (0 CRC)Server # 17[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Przecie to 3tony. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : timeR , : * [AMXBans] Reason : ' Cheater ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 94.240.26.120 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check 6.Opis sytuacji:Grałem sobie na mapce de_westwood , jak zwykle dobrze mi się grało miałem staty 106:56 gdy nagle dostaje bana , myślałem że na chwile po wcześniej jakiś gracz dostał bana na godzinę bo pisało (cheater) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 czekamy aż Admin się wypowie i wstawi demko jak nie wstawi powinno być UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Jeśli administrator nie dostarczy dowodów będzie skarga ; O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Politechnik 0 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Admin banujący niech się wypowie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Bana dostałeś z mojego polecenia.Miałeś aima i ss nie kazałem ci robić.UNBANA nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi