Vincent_Patelnia 7 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Nick:[Vincent_Patelnia][K.A.C]Link do SS: Robię wszystko z poradnikiem lecz tych SS'ów nigdzie nie ma. Ale przyznaje się że używałem i już nigdy więcej nie użyje WallHacka. Wycinek z konsoli(bez IP)*: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : [Vincent_Patelnia][K.A.C] ==== Admin : Squbany ==== Powod Bana : Wrzuc screeny na forum ==== Wygasa : Nigdy ( od 03/04/2015 - 16 : 33 : Serwer: Cod Mod 350 lvlLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=154309 Chciałbym przeprosić wszystkich graczy za to że ich oszukiwałem. I adminów że udawałem "Niewiniątko". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 WH - PERM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi