SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Ogłoszono oficjalnych Polskich komentatorów podczas ESL One Katowice 2015 (CS GO). Oficjalnymi komentatorami podczas Majoru w Katowicach będą: Maciej "Morgen" Żuchowski, Łukasz "PRAWU" Ganczewski i tutaj niespodzianka tydzień temu został zaproszony do komentowania Piotr "IZAK" Skowyrski! ODE MNIE: Chciałem się już podzielić tym z wami wcześniej, ale niestety nie mogłem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Morgen & Izak Będzie pompa na maksa! Nie często można usłyszeć tą dwójkę na jednej imprezie esportowej @down dzieci tylko od izaka xd a innych pewnie nawet nie słyszeliście ;p Edytowane 4 Marca 2015 przez rewoX* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Lepiej być nie może. Izak komentuje i życie jest piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 IZAAAAAAAAAAAAAAAAAAK <333333333333333333333333 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Izak Prawu i Morgen? Zapowiada się ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Bardzo fajnie, że Izak będzie komentował IEM Co do Morgena i Prawusa to już wcześniej o tym czytałem, że będą komentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Moze dostane autograf izaczka <3 XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi