Porczop 257 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Nick: Porczop Powód rezygnacji: Szkoła, nauka ogromne ilości nauki ;c Coś od siebie: Jak pewnie większość z Was zauważyła moja aktywność na serwerze jak i forum w krótkim czasi znacznie spadła. Powodem jest szkoła ;c Mam bardzo dużo nauki. Rezygnuję z admina jak i redaktora. ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Mam nadzieję, że pogramy na gg Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Powodzenia. Cześć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Trzymaj się, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 No szkoda :C3maj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Ale lipa, a wywiadu nadal nie ma xD. Powodzenia tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Powodzenia Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi