.Blaze. 5 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Witam. W dniu dzisiejszym wchodząc na serwer zauważyłem, że ktoś się pode mnie podszywa. Na serwerze był akurat admin "maly.". Dostałem bana jako, że mam wyjaśnić tę sprawę tutaj, aczkolwiek nie wiem do jakiego działu podpiąć ten temat więc robię to tutaj. Wchodząc na serwer moja nazwa była (1)Blaze i to właśnie byłem naprawdę ja. Podejrzewam kto się pode mnie podszywa. Nie znam dokładnego nicku ale jest to mniej więcej jakoś tak "Doamageon" Pytał niejednokrotnie mnie i innych graczy czy może pograć na moim koncie. Proszę o odbanowanie. Jeśli chcecie dowodów, że ja to ja grasz wwww może potwierdzić, a jako pytanie kontrolne możecie się spytać gdzie jadę na wakację w kwietniu ponieważ on o tym wie. Pozdrawiam i liczę na wyjaśnienie sprawy ponieważ gram od zawsze na tym nicku, jestem w topce, mam wysoki lvl i nie chciałbym tego stracić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Dostałeś bana bo nie byłem w 100% pewnien czy to ty byłeś podszywką czy on. Proszę o odbanowanie gracza a ty Balze napisz prośbę o UB i w dowodach daj link do tego tematu. Proszę o zamknięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Blaze. 5 Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 To powiedz proszę gdzie pisze się prośbę o Ub ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/tu według wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Napisz do mnie zarezerwuję ci nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi