Mofinka_Bajceps 0 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Nick: Mofinka_BajcepsLink do SS: (administrator nie zrobił ss )Wycinek z konsoli(bez IP): ==== Zbanowany nick : Mofinka_Bajceps ==== Admin : Fakel ==== Powod Bana : Czitowanie ==== Wygasa : Nigdy ( od 03/04/2015 - 20 : 47 Serwer: NewDiabloModLink do bana: 1. http://amxbans.cs-cl....php?bid=154461 2. http://amxbans.cs-cl....php?bid=154462 (to nie byłem ja (nie interesuje mnie CS:GO )) Coś od siebie: Znając życie nie dostanę UB ponieważ nie mam Steam. Przez jakąś osobę dostaję bana znikąd. Jak mówiłem, mój kolega podał mi IP i zacząłem dziś tu grać, i przez kogos skończyłem, według mnie Nie słusznym banem. Mam jednak w sercu wielką nadzieję że jednak Administrator okaże się być człowiekiem i rozważy UnBanowanie mnie, chociaż by dlatego że miałem zamiar grać na według mnie Najlepszym DiabloMod. Dlaczego najlepszym : Dobra atmosfera, pomocni gracze ( Fuzzy, którego obraziłem i za to przepraszam.) oraz paczka wspaniale współgrających ze sobą pluginów. Edytowane 5 Marca 2015 przez Mofinka_Bajceps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mofinka_Bajceps 0 Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Przepraszam, zapomniałem wyciąć IP, chyba nie jest to aż takie niedopuszczalne ? (już poprawione) Edytowane 4 Marca 2015 przez Mofinka_Bajceps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Aktywne na ip. Nie twórz tysiąca tematow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi