Jaskier 443 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Nick:Jaskier Powód rezygnacji: Brak chęci i czasu Coś od siebie:Nie mam na tą chwile chęci grać w 1.6. Serwer jest dobrze pilnowany nowym adminom pomagałem jak tylko umiałem i już nie potrzeba niczyjej pomocy. Są większymi no lifami niż ja a to rzadkość. P.S Tomek nie próbuj nawet pisać rezygnacji, bo przyjadę i dam Ci kopa XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) @ jaskier dziekuje ci za kiedys granie na 4k1 Rowniez dzieki za pomoc na 45k1 Powodzenia i wracaj szybko Edytowane 5 Marca 2015 przez CREATIVE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) I tak na codzie Cie jechałem jak chciałem Wracaj szybko Edytowane 5 Marca 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 No to także tego, pa i dzięki za grę. p.s wrócisz, bo zatęsknisz za nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 No tatko, ale na ts jesteś zobowiązany wejść.;d I ogarnij Tomeczka, bo chciał lecieć za tobą. To czekamy na powrót, ktoś musi denerwować swoim leczeniem. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 To czekamy na powrót, ktoś musi denerwować swoim leczeniem. XD Spokojnie da się zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazemPonadKilo. 76 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 No botku wracaj szybko bo nudno będzie hehe P.S nie ma kto ze mną rywalizować jak Cię nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 6 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi