HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Nick: HiszpanskiTorreadorOpis problemu: Dziś włączam cs'a po przerwie kilku dniowej wcześniej wszystko grało i klikam zakładkę servers a tam wszystkie serwery Not responding (czy coś takiego) co na to poradzicie?Screenshoty: Myślę że nie są potrzebne problem jest jasny.Dane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) : ten temat, pwInne: help :c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Wez przeinstaluj cs'a to powinno ci pomoc, a jesli nie to napisz jeszcze raz tutaj to zaradzimy coś jeszcze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Hmmm mam to samo, pisze tylko not responding, ale na serwer mogę wejść, więc luzik. ;d Edytowane 5 Marca 2015 przez Mashiro * 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 A działa ci "connect ip"? na przykład: connect 213.23.52.123:21441 Numer wymyśliłem. Jeśli tak to Ci zrobię aby Ci automatycznie łączyło na dany serwer. A jeśli grasz na więcej niż jednym to reinstal winien pomóc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Reinstall nie pomógł. Connect ip tez nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Jakiego masz cs'a ? Instalowałes może jakis nowy antywirus / bądz reinstal win ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Może wyłączenie zapory coś da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Cs'a mam z tej pobieralni classic v50 chyba Wyłączenie zapory też nic nie dało Żadnego anty wirusa ani reinstalu win nie było Wygląda to tak jakbym nie miał internetu Edytowane 6 Marca 2015 przez HiszpanskiTorreador Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Tez tak miałem, ale poklikałem z 10x fresh i pomogło ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Mi nie pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 A wez jeszcze spróbuj pobrac inna wersje cs'a np v43 http://download.cs-classic.pl/tag/counter-strike-1-6-non-steam-download/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Dalej to samo... przez weekend umre bez cs'a pomagajcie :c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Widocznie masz zablokowane porty odpowiedzialne za łączność z serwerami CS'a. Miałem tak u babci i trzeba było iść do ziomka rozprowadzającego neta (prywatna firma). Polecam zapytać u dostawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Tak mam ze wszystkim, nawet na ts'a wejść nie mogę po prostu jakbym nie miał internetu co z tym mogę zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Prawdopodobnie blokuje Ci to antywirus albo coś. http://forum.programosy.pl/-problem-counter-strike-server-is-not-responding-vp880500.html Jak masz steama to najwyzej graj NS, moze zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Nie mam steama, wiesz tutaj już nie chodzi o samego cs, żadna gra mi nie działa związana z internetem. Nawet na ts'a nie da się wejść jest tak jakbym nie miał w ogóle internetu tylko na przeglądarce działa i na telefonie ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 A robiłeś coś z komputerem? Zmieniałeś internet, ip? Cokolwiek zmieniałeś? To ważne ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Nic nie zmieniałem właśnie... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) "mozliwe ze dostawca blokuje ci internet.Ostatnio mialem podobny problem zadne gry nie dzialaly torrenty sie nie sciagaly strony i gg dzialo normalnie zadzwonilem do dostawcy i powiedzial ze jakis skrypt u nich zablokowal mi neta poniewarz za duzo zapytan niby wirusy wyslaly oczywiscie zadnego nie mialem ale skryp blokuje z automatu " Zadzwoń do dostawcy. Link: http://forum.dobreprogramy.pl/nie-mog%C4%99-w%C5%82%C4%85czy%C4%87-%C5%BCadnej-gry-typu-metin2-cs-thawk-t404951/ Edytowane 7 Marca 2015 przez CiapatyMurwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Po weekendzie zadzwonie, narazie proszę nie zamykać tego tematu. Dziękuję Ciapaty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 "gg dzialo normalnie zadzwonilem do dostawcy i powiedzial ze jakis skrypt u nich zablokowal mi neta poniewarz za duzo zapytan niby wirusy wyslaly " "PoniewaRZ" serio? ._. Co do problemu... Nie grzebałeś sam w plikach, albo opcjach internetowych? Mi się kiedyś jakiś pliczek uszkodził, zrobiłam w opcjach jakąś aktualizację i git. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 system operacyjny ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) windows 7 mashiro no grzebalem i nic... Format pomógł do zamknięcia dziekuje wszystkim. Edytowane 7 Marca 2015 przez HiszpanskiTorreador Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 zgaduje ze masz router i zgaduje ze livebox to zresetuj recznie albo skopiuj ip wklej w wyszukiwarke i zresetuj z tej stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Mówię że format pomógł... Temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi