K R Z E S I 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Imię : Krzesimir Nick : K R Z E S I Wiek : 15 Znajomość AMXX[(1/10) : 10/10 Mikrofon(tak/nie) : TAK Składka(tak/nie)11.07 zł sms : Tak Dodatkowo premium(tak/nie) 5 zł sms : Tak Steam/NS : NS Kontakt:: 45259723 GG Dlaczego ty? : Jestem codziennie na serwerze, ogarniam . ;-) Ilość godzin przegranych na serwerze : Nie licze ale sporo. Podpisujesz się pod tym ,że co dzien będziesz na forum(tak/nie): TAK Link do Reklam : http://cs-prosiaczek.pl/Thread-Reklama--9398 http://cs-browarek.com/viewtopic.php?t=16745 http://cs-szambo.pl/viewtopic.php?p=110090#110090 http://cs-virtual.xaa.pl/viewtopic.php?p=1519#1519 http://ganjaskill.eu/viewtopic.php?p=35996#35996 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolcano 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Na nie -nie ma reklam-sadzę iż wystarczy już adminów ponieważ nuPPo raczej będzie adminem -za krotkie uzasadnienie dlaczego ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfk. 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Na tak wydaje sie byc ogarniety mysle ze da rade mozna mu dac szanse, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Na tak :+składka+znajomość AMX+mikrofon-brak reklam ale to się da zrobić dorób w 24h to będziesz miał większą szanse na admina . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 dobra reklamy są .. wiec dam Ci szanse na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Styll 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Omg ja mam tyle lat co on + mikro + skladke + 49 reklam i nikt nie jest na tak a u niego . ? Ale żeby nie byc chamski dam na TAK .. Chociaż u mnie to wszyscy na nie bo spam robie ... Boosh ... Ale reklam to mam ale on nie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Nie , ale jak już to proponuje dać adma na sprawdzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker.^^ 4 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 na Nie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
white# 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Was całkiem po***. Widzieliście go kiedyś w grze. Moim zadaniem NIE ! ! !Ponieważ:1.Za dużo gada(pisze)2.Wkurza wszystkich3.Wiek(pisze w regulaminie na adma SKOŃCZONE 16 LAT A ON MA 154.Coś mi się nie zdaje, że AMX zna można to sprawdzić zawsze (to podstawa jest) AMX to nie tylko dajesz binda na amxmodmenu i tam wybierasz 1 czy 2 i daje bany odrazu. Jak sie cos popsuje to jak bana dasz? ss juz nie zrobisz trzeba wpisywać w konsoli5. Mozna wiele pisać ale nie chce zeby sie obrazal na mnie za toPozdrawia white# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Styll 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Tak w 50% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPewniakk 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Zmieniam zdanie jestem na tak. (A ty Styll, Nie pisz neutral bo za takie wypowiedzi są warny, po za tym używaj opcji EDYTUJ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K R Z E S I 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Dzięki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 na takWiekMicroKultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzaa 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Jestem na TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dualite. 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Ja jestem na nie.-Gracz wyzywa.-Dostaje dziennie kilka banów do 30min(miny)-Nie jest kulturalny.-Spamuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KujoN 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Jestem na TAK- Nuppo przecież K R Z E S I już dawno tą klasę zmienił i gra inną- Jest nie kulturalny? Zawsze jak wchodzi na serwer się wita, odpowiada miło na pytania ..Jak najbardziej na TAAK :)Nadaje sie na admina. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Jestem na nie :-Reklamy-Adminów na 8k jest w uj.-Znajomość amxmodmenu a nie amxx. Pozatym znasz wszystkie komendy na bany ssy itp ? Teraz pewnie googlujesz. -Non steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
white# 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Powinien byc CLOSE reklam dalej nie widać widocznie nie zalezy mu na adminie.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~fl0w 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Ja również jestem na nie. Powody zostały wymienione wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidek ;] ;* 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Przykro mi jestem na nie.Powody UPSproboj potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K R Z E S I 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Reklamy dodane już dawno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
white# 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Nie spamuj w podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Styll 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Nie wiem jak u was ale te reklamy co dał nasz KRZESI mi nie działają działa mi tylko ta reklama : http://cs-szambo.pl/viewtopic.php?p=110090#110090 a reszta to pisze " Taki post lub temat nie istnieje, być może został przed chwilą usunięty, wróć i spróbuj ponownie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Politechnik 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Podanie odrzucone/Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi