j4fk4 0 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Nick: j4fk4 Powód rezygnacji: Nie kręci mnie mod paint ball. a do tego przerzucam się na CS:GO. Coś od siebie: Miło było na 4funie i chciałem pozdrowić wszystkich z którymi miałem przyjemność grać oraz współpracować jako admin tego serwera I przypuszczam że będzie można mnie teraz spotkać na 4funie Cs-Classic i dd2 cs classic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Dzięki za gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 To składaj podanie na 4fun csgo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi