dzika ryba 982 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Typ Pracy: Sygna Wymiary: coś większego troszkę (Obrazek, który dodałam zmniejszyć xD)Render, Stock: Napis/y: Mashiro * Redaktor Adminka CodMod 2k1Tematyka: Kolorystka: obojetnieInne: 5 plusików za wybraną pracę. Wzor Typ Pracy: - Tu piszemy jaki rodzaj pracy chcemy np. Avatar, Sygnatura itp.Wymiary: - Podajemy dok??adne wymiary np 100x100Render, Stock: - Obrazek jaki chcesz miec w pracyNapis/y: - Napis/y jakie chcesz miec na pracyTematyka: - Tematyka PracyKolorystka: - Kolory kt??re powinny znalezc sie w tej pracyInne: - Informacje dla wykonywajacego INFORMACJE: -Zlecenia Darmowe dotycza pojedynczych prac-Zlecenia Darmowe piszemy raz na tydzie??-Osoby ktore maja na koncie warna nie zostanie wykonane-Jezeli zlecenie nie zostanie wykonane przez 7 dni zostanie zamkniete-Jezeli chcesz zlozyc zlecenie musisz miec 20 postow-Na pracy musi byc napis :Cs-Classic.pl-Jezeli chcesz zlozyc zlecenie, musisz byc zarejestrowany min. 7 dni na forum.-Praca musi zostac dodana na nasz IHOST Edytowane 6 Marca 2015 przez Mashiro * 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Tamten stock co dałaś byłby za duży na forum. Zrobiłem coś takiego, myślę że ci się spodoba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Wiem, że jest zbyt duży ale można zmniejszyć. Dzięki za starania i łap lajka, ale bardziej zależy mi na tamtym obrazku. ._. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesu 20 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 No śliczna! ,_, Już ustawiam i dziękuję Jak odblokują mi lajki to ci zlajcze troszku ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) :flowers2: Mentosz jak nie masz pracy to nie wypowiadaj się w tym dziale. Edytowane 10 Marca 2015 przez M4ko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 No i teraz nie wiem, którą wybrać ;-; Można jakoś powiększyć trochę? Bo chce sobie palnąć taką większą ;] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesu 20 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) Edytowane 10 Marca 2015 przez Hesu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Okej i spoko ;] Jak mi się znudzi, to zmienię na tą od Mako xD Dzięki za zainteresowanie, można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód:Twoje zlecenie zostało wykonane. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi