Averox 15 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 1. Nick: Averox 2. Imię: Ernest 3. Wiek: 21 4. Znajomość Amx (0/10): 8/10 5. Mikrofon (Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak, przelewem. Zresztą jak widać regularnie kupuje VIPA. 7. Link do swojego GT: http://www.gametracker.com/player/Averox/31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Witam. Mam na imie Ernest. Jestem z Rzeszowa. Interesuję się motoryzacja i elektroniką. Posiadam doświadczenie w utrzymywaniu spokoju graczy na serwerze. Na serwerze gram od dłuższego czasu z małą przerwa przez awarie techniczną sprzętu (zakup nowego). Myślę że część adminów kojarzy mnie z serwera tak jak z wspólnych mixów. 9. Czy posiadasz STEAM (Tak/Nie). Jeśli tak, podaj Steam_ID: STEAM_0:1:17043191 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2h+, weekendy wiecej 11. W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy): Na tygodniu po 16 (praca do 15), na weekendzie różnie 12. Staż w grze Counter-Strike 1.6: 8 lat z przerwami 13. Czy byłeś już adminem? (Tak/Nie): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Ja jestem na tak: Grałem z nim ,dobry gracz,spokojny,pomaga,składka,wiek,rozpoznawalny,czas dla serwera I ode mnie wielki pluss za zainteresowania! Pjona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Nie no, najogólniej mówiąc podanie napisane krótko i na temat, staż 8 letni, to jest dużo. Wiek też spory Więc daje Ci tak z myślą, że jesteś ogarniętą osobą do pełnienia funkcji jako admin, dodatnio spełniasz resztę wymagań, nie mogę dać Ci nie, niestety ^^. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Dałabym Ci szanse. Kojarzę Cię z serwera, nie sprawiasz jakiś problemów. Praktycznie każde wymagania spełniasz poza aktywnością na forum. Proponuje okres próbny dla tego pana, w którym będzie miał szanse nadrobić aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Jestem za okresem próbnym mała aktywność na forum oraz na serwerze też nie jest zbyt duża lecz resztę wymagań spełniasz takich jak Steam,Składka,Wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Jest on miły kulturalny widuje go na serwerze staż w grze składka. Można dać mu szansę ale jednak jestem za okresem próbnym nadrób aktywnośc na forum jak i na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Ogarniety gracz, duzy staz w cs,wiek,kultura na poziomie , da sie z nim dogadac , jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 wiek + znajomość amx + Staż + steam + Więcej mówić nie musze Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Ja jestem za okresem próbnym + długo u nasz już grasz + ogarnięty + nie ma z nim problemu Jedynie co powinieneś poprawić to aktywność na forum ale zazwyczaj jest tak że po dostaniu admina, aktywność wzrasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Jestem na takwiek, staz, nie ma problemow z Toba na serwerze, czesto grasz no i jestes z Rzeszowa Popraw tylko aktywnosc na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Na TAK Wiek, Dużo grasz, doświadczenie, miły PS: Aktywność na forum poprawisz Edytowane 6 Marca 2015 przez Gruffi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Okres próbny na nadrobienie aktywnośći na forum. Zapraszam na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi