Fokus12314 1 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Nick:FoKuSLink do SS:brak ss poniewaz admin nie zrobił mi ichWycinek z konsoli(bez IP)*:==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : FoKuS ==== Zbanowane IP : 94.40.45.205 ==== Admin : MaZeQ ==== Powod Bana : WH ==== Wygasa : Nigdy ( od 03/06/2015 - 20 : 02 : 12 Serwer: FFa macykle...Link do bana: Admin sie wygłupił dał mi bana bezpodstawnie bez zrobienia ss'ow nie moge grac nie mialem zadnego wh poprostu skill i troche szczescia. Proszę o ub i niech nastepnym razem choc ss'y mi zrobi bo pare fuksow i skill to nie powod o do bana bez zrobienia ss'ow. Proszę o ub i wypowiedz w tym temacie. Dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Czekam na wypowiedz admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokus12314 1 Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Ale ja chcę grać a przez tego admina nie mogę ile mogę czekać na ub ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 admin ma 24h na wrzucenie demka jeżeli go nie dostarczy bedzie ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokus12314 1 Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Mineło 24h od czasu bana nie widzialem by admin demko wrzucil prosze o ub. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi