JCVD 2 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Siemka! Mój nick to JCVD dostałem bana za AB ,którego nie mam dostałem go od admina o nicku KillaZ. W dniu 07.03.2015 o godzinie 10:34 i 11:28.Niestety demka i screnu nie mam. Jak zwykle gram sobie na dd2 193.33.177.101:2715 i nagle dostaje bana AB chociaż w tamtej rundzie nikogo nie zabiłem byłem w zespole tt i od naszego respa szli ct i widziałem i banie to starałem się w nie trafić a miałem akurat pistolet (3 w menu pistoletów) a ja byłem w w górnym i strzelam do nich i nagle ban.Później znowu bedąc w tt strzelam sobie do ct którzy kampili się koło skrzynki i sobie do nich strzelam co chwile wyskakując za drzwi i jednemu HS strzeliłem i za chwile znowu ban za AB.Mam nadzieje ,że rozpatrzycie tą sprawę szybko z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Ab jest to aktywny ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Nie tylko KillaZ to też jest skrót od AimBota. Widocznie źle zrozumiał. Sprawdzałeś go po nicku, czy ip? Bo to jest tu teraz najważniejsze. Poza tym JCVD nie ten dział, poproś o przeniesienie do działu o UB. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Nikt tu nie jest ślepy żebyś pisał taką czcionką, http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/pisz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi