theenjoyplay 0 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 1. Serwer: Cod 45k 2. Nick: [CSM] # EnjoyPlay 3. Imię: Filip 4. Wiek: 17 5. Znajomość Amxx(0/10): 8/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): tak 7. Składka(Tak/Nie): tak 8. Czas spędzony na forum: 19h 9. Opisać siebie: Jestem Kreatywny, lubie grac na Cs-Classic.pl, mam admina na cod 40k 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: napisałem powyżej 11. Linki do reklam: 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; daje bana pernamętnego -Gdy ktoś nadużywa micro; ban na 30 minut za Nadużywanie Mikrofonu. -Nadużywa Kultury na serwerze; ban na 1h . 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam (nie wczoraj zamówiłem Steam ale Sprzedawcy nie ma do końca Tygodnia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 sory ale na NIE:-mało grasz masz ledwo 12h-brak reklam-masz warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tr0l 0 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Na nie 1.Masz warma2.nie zbyt cie widze na serwie 3.nie ma reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmaN 0 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Na Tak.- Dużo grasz nawet jeśli masz teraz mało godzin to wiem że nabijesz bo tak jak na dd2 często grałeś .- Odrobić warna to nie problem.- Reklamy też nie problem zrobisz i git. Po za tym jesteś ogarnięty i inteligenty oraz pomocny . Dlatego powinien być Ci przyznany ten admin. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Na Tak ;] . Warn Pójdzie bo będą reklamki ;] .Reklamki zrobi.No Life był na dd2 , ale teraz chce przenieść się na cod mod .Myślę że ogarnie . Na dd2 nabył dośw . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intoksynato 0 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 na nie -warn-malo godzin na serwie-brak reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viruzz 0 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Również , jestem na Nie!.Powody: Warn, Mało przegrane na serwerze, reklamy.Moim zdaniem Ogarnięty Admin powinien mieć steama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 NIE- warn- mała ilość h na serwie- masz adma na 40k to siedź tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Brak reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi