aYa 4 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) 1. Nick:aYa2. Imię:Adam3. Wiek: 174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):7/10 nie wiem ile wpisać byłem już tutaj adminem i nikt na mnie nie narzekał 5. Mikrofon(Tak/Nie)tak6. Składka(Tak/Nie):tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/aYa/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: czesto gram w nocy gdy innych nie ma9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:1:45528399 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 3-4 dziennie od około 15 i wieczorem i czesto 2-3 w nocy11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: od poniedzialku do niedzieli12. Staż w grze Counter Strike 1.6:steam od 201113. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):tak tutaj i nie tylko tu Edytowane 8 Marca 2015 przez aYa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netsky 200 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 oczywiście na TAK, ale jedno mnie zmartwiło 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:fajna zabawa jak dla mnie i czesto gram w nocy gdy innych nie ma Jaka to zabawa? Pisanie na Huda?Zabawne nie jest kiedy jest chęć grania a zarazem musisz pilnować serwera i być czujny to wyraźnie rozgranicza tę "dobra zabawę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM4L! 7 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) 1. Wymagany wiek - 17 lat - Spełniasz 2. Minimum 45godzin przegranych na serwerze - Spełniasz 3. Aktywność w dziale [DD2] - Jest 4. STEAM - Jest Wymagania spełniasz, nie widzę raczej przeciw wskazań, tak Edytowane 7 Marca 2015 przez GM4L! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 godziny w jakich, od jakich siedzisz.. do, i rozwiń te swoje podanie, bo nie mam powodu żeby zaakceptować to, nic nie napisałeś dlaczego chcesz admina, zabawa? Mogę uznać że admin dla szpanu, edytuj i poprawiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Oczywiście, że na tak. Ogarnięty, kulturka na wysokim poziomie, zgłasza cziterów. Jak dla mnie jedna z najbardziej nadających się osób na posadę admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Jestem na tak! - często jest w godzinach nocnych - widzę go w tych godzinach - kultura - kontaktowy - był już adminem na dd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masek 128 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Po Twoim GT można sądzić, że "10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 3-4 dziennie", to chyba chodzi o minuty. (GT z ostatniego tygodnia średnio 51 min dziennie, gdzie tak naprawdę podbiłeś średnią jednym dniem). http://www.gametracker.com/player/aYa/193.33.177.101:27156/ Mało gram na tym serwerze, więc nie wypowiadam się na TAK lub NIE, ale wydaje mi się że taka aktywność jest zasłaba przy ubieganiu się o takie stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Na tak +gra w nocy +steam +ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi