NoMad 9 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 1. Nick:NoMad 2. Imię: Maciek 3. Wiek: 19 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie) Tak 6. Składka(Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/NoMad/193.33.177.87:27051/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Siemanko wszystkim , Mam na imię Maciek,Mam 19lat i jestem z Kętrzyna.Interesuję się Piłką nożną.W CS'a gram już od 6lat,na Waszym serwerze od 2014,gram praktycznie codziennie,lecz miałem niedawno przerwę przez brak dostępu do Internetu i PC,ale już nadrabiam,myślę że nadawałbym się na admina ponieważ często zgłaszam Cheatów,rozpoznaję kto ma WH i inne cheaty,a kto po prostu Skilla. Potrafię dogadać się z innymi graczami.Bardzo zależy mi na byciu adminem,ponieważ w godzinach których czasem gram nie ma żadnego adma,to wtedy nie chcę zawracać głowy innym jak są zajęci,wtedy mogę sam po prostu zadziałać. Na BF2 mam duże doświadczenie,mam bardzo dużo odznak w tym experty i wyżej. Mam nadzieję że zostanę Adminem,bo bardzo chętnie pomogę wam z chronieniem serwera przed nieuczciwymi graczami 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:0:1875887 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Ok. 1-4H 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze 14-22,weekend wiadomo trochę później bo weekend czyli gdzieś 17-24 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6lat 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak,również na BF2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Jestem na Tak! Mimo że jestem adminem FFA,to na BF2 lubię też sobie pograć i co nie wejdę to NoMad Wszystkich zabija,a jak patrzę na czas to 2h dostępny NA TAK: Składka,Wiek,Ogarnięty,Długo Gra,Doświadczony,Nie obraża,pomaga dużo,Aktywny Idealny człowiek na stanowisko Admina!! Forum da się zawsze nadrobić,po co ma nabijać jak może na spokojnie normalne posty pisać,także mam nadzieje że mało osób będzie się o to czepiać Edytowane 8 Marca 2015 przez MaZeQ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 kurde ciężka sprawa z Tobą :/ nie chce mi się śpiewki wymyślać więc powiem tak wymagania spełniasz i zgłaszasz ćity i to słusznie i nie mam z Toba problemów ani nie slyszałem, żeby jakies były gre nadrobiłeś już dawno bo zawsze CIę widze na serwie i świetnie grasz jestem na tak, ponieważ jesteś dobrym ludziem jak i potrzebujemy adminów więc cieszę się że wreszcie złożyłeś podanie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0wAl 110 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Jestem na Tak -ogarnięty gracz, który informuję o cziterach na u@, bądź Steam -wymagania spełnione -przyda nam się osoba do pomocy, taka jak NoMad -nic dodać, nić ująć dałbym mu szansę pod warunkiem aktyności i kultury 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro.Shooter 1 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Jestem na TAK, ponieważ: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro.Shooter 1 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Jestem na TAK. Gracz lubiany na serwerze, przestrzega zasad na serwerze, żadnych zastżerzeń do tego gracza. Pozdrawiam Pro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leilo 112 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 To wypowiem się i ja, to zaczynamy. NoMad, mój imiennik więc ma duuużyyy + +Wiek +Amx dobre +Wiecznie mnie zabija więc odpłacam mu tym samym +Ogarnia bardzoooo dobrze serwer +Duża ilość godzin na serwerze co potwierdzam grając razem z nim. Ps. Nikt inny jak NoMad powinien dostać tą posadę, za niedługo dotrzymam mu towarzystwa, więc jak on go nie dostanie to i ja pewnie też 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Monk 9 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 widuję cię często na serwerze nie mam zastrzeżeń co do kultury nie było żadnej spiny 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Jestem na tak.. Nomada już dość długo tu z serwera zna, ogarnięty gość na u@ mówi, często trafnie, kulturę zachować też potrafi, 6 lat w grze to sporo, był adminem także jest + duży.. Ogarnie chłopak to tyle Zniwiarz pozdrawia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ak^^misiek__47 9 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Jestem na tak: -wiek -składka -znajomość amx -steam -staż gry 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ak^^Mlody__47 11 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 ja tez jestem na tak no mad to ogarniety i dobry gracz wymogi spelnia wiec mysle ze powinien byc adminem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi