Takichi 19 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego FFA zmieniło się w COD? Bez ostrzeżeń i bez niczego,drażni mnie to,jak nikt nie uzgadnia lub przynajmniej nie informuje większości,poprzez forum. Pominę to,że znowu nie działa mi admin i Vip(to akurat zrozumiałe,bo komuś się zachciało zmienić serwer...) A grało dużo odpaleńców dzisiaj, brak słów.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmaN 0 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Dołączę się do kolegi i jeszcze dodam coś od siebie . Było vote na serwerze " Zmieniamy na COD ? " odpowiedź była "nie" i nie rozumiem po co było vote skoro i tak zrobiliście jak chcieliście no to bez sensu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Brak mi słów na ludzi,którzy to robią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crispi 0 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Dokładnie, Takichi ma racje, a co do Emana to go też popieram bo akurat bylem na serwerze gdy bylo te vote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slodziak 0 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Beznadzieja, wolałem only dd2 niż cod'a b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 ooo zaal ; /// ja chce only ; ccc :evil: :evil: :evil: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Jest Only DD2/Inferno/NukeMasz w tabeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi