GM4L! 7 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) 1. Wymagany wiek - 17 lat ~ Tak 2. Minimum 45godzin przegranych na serwerze ~ 30 + 3. Aktywność w dziale [DD2] ~ TaK 4. STEAM ~ Tak 1. Nick: GM4L!2. Imię: Szymon3. Wiek: 174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 6/10. Potrafię: obsługiwać całe amxmodmenu,(nadawać bany na cfg, zakres etc.), sprawdzić ip/id gracza. Również umiem obsługiwać AmxBans'a, ale od tego jest UBT 5. Mikrofon(Tak/Nie) - Tak, posiadam, używam. 6. Składka(Tak/Nie): W tym miesiącu zakupiłem Vip'a na serwerze (miesiąc, 11 zł). A z tego co wyczytałem, jest również taka opcja - w ramach składki.7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/GM4L%21/193.33.177.101:27156/ , oczywiście Mam przegrane więcej godzin 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem Szymon, lat 17. W Counter Strike'a gram od kilku dobrych lat, znam się na adminowaniu, oraz poniekąd na FTP. Posiadam konto Steam. Potrafię wiele rzeczy co już wypisałem wyżej. Jestem aktywny na serwerze. Potrafię odróżnić czitera od uczciwego gracza. Umiem rozpisać i ocenić demko. I wiele wiele innych. 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Tak, 0:1:48933751 Link STEAM - http://steamcommunity.com/id/sfaafsafsafs 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: To zależy czasem jestem nawet po 5 h, a czasem 2-3. Ale na pewno wystarczająco 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze - tak jak pisałem wyżej to zależy, ale raczej wieczorami jak i w godzinach południowych/popołudniowych, Weekend - jeżeli mam wolny dzień, to jestem w południowych/popołudniowych/wieczornych/nocnych.. różnie bywa ^^12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 5 lat + 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Byłem. Edytowane 8 Marca 2015 przez GM4L! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) +aktywność na serwerze +miły, potrafiący pomóc +ogarnięty +steam +zgłasza dużo na u@ Popraw tylko aktywność na forum. Jestem na duże tak, przyda się ktoś ogarnięty w ekipie. Życzę powodzenia! Edytowane 8 Marca 2015 przez Jasmine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Nie masz przecież 45h na serwie. Według GT masz 20,18. Jesteś często ale od niedawna, w drugiej połowie lutego rozpocząłeś aktywność. Co więcej nie jesteś aktywny na forum. Pomimo tego jednak dałbym Ci szansę na okres próbny. Po podaniu wnioskuję, że zasługujesz i, że na prawdę znasz się na rzeczy. Podanie masz ładnie napisane, opisałeś wszystko, zaciekawiłeś osobą. Okres próbny. Edytowane 8 Marca 2015 przez CiapatyMurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Na godziny przymknę oko, bo admini są potrzebni Ale gdzie ta twoja aktywność na forum, w dziale DD2? Pamiętaj, otrzymując admina musisz sprawdzać wszystkie sprawy ogólne DD2 (forum) i prośby o UB. A na razie nie wykazujesz chęci nawet wypowiadania się na temat adminów, czy innych spraw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Podanko schludnie i ładnie napisane, czytając myślę, że jesteś ogarniętą osobą na to stanowisko.Nie patrząc na godziny, bo to przecież jedyny minus osobiście dałbym Ci szanse i myślę, że raczej po tylu głosach się dostaniesz więc...Życzę powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 - widuje na serwie- zgłasza na u@-ogarnięty na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 *widuje a serwie *udziela się przez mikrofon ale bez wyglupow * 0 dziecinady z Twojej strony *poważna osoba *wystarczy wbijac na forum częściej Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Widziałem Cie może max 5 razy na serwie ale wydajesz sie byc ogarniety i dlatego proponuje okres probny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Ja jestem na tak Ogarnieta osoba, kultura pełny poziom, na serwerze często go widuje, wszystkie wymagania spełnia, tylko to forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlo 95 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Szczerze mówiąc tak sobie to widzę, bo czy nie za szybko ciągnie do "władzy"? Ja Cię widziałem ze 2-3 razy, GT to potwierdza, że pykasz tak na prawdę od 4 dni. Reszta jest oki niby, dlatego u mnie próbny co najwyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Moim zdanie, ten człowiek jest ogarnięty . -steam -widuje na serwie -poważna osoba -ogarnięty TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Też jestem na tak ! +steam +mikro +kultura +zgłasza (u@) +miły i pogodny gracz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver Surfer 6 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Jestem na tak po podaniu mogę stwierdzić czy się nadaję czy nie, napisał schludnie na temat tak jak powinno się pisać podania Wielkie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smite 18 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 tez jestem na tak na okres próbny mozna go przyjąć i sprawdzic co bedzie dalej z aktywnoscia jednym zdaniem, ogarniety gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Ja go widziałem juz bardzo dawno na tym serwerze i pojawiał się często w nocy gdy Adminów jest mało, kulturka jest wymagania są podanie przyjmuję na okres próbny choć myślę że Kolega zostanie na dłużej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi