Bru[t]al 0 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Nick: UCZE SIE Wiek: 14 Doświadczenie: Odpowiednie jak na nie cały miesiąc pracy z photoshopemDlaczego ty:Dlatego , że jest mało grafików na forum , a zleceń jest coraz więcej a z racji , że mam wolny czas to będę się starał robić jak najwięcej zleceń dziennie Myślę że to wystarczy ewentualnie spróbuje za miesiąc ;)Twoje prace[5]: Dla prawidłowej jakości zdjęć kliknijcie na nie :)1. Minimum 60 napisanych postów na forum-Cały czas rosną2. Co najmniej tydzień spędzony na forum-Cały czas rośnie 3. Aktywny udział w dziale "Grafika" Oczywiście4. Odpowiednie doświadczenie graficzne Oczywiście z dnia na dzień co raz lepsze 5. Zobowiązywanie do wykonywania zleceń. Oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Jestem na tak. Robisz bardzo dobre prace i jest powód dla którego można dać Ci grafika. Popracuj jeszcze przy postach, godzinach na forum i będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 jestem na tak .. prace robi ogarniete , udzela sie w dziale i wg ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Nie będę się patrzyła na tamte wymagania, których nie posiadasz. Ja dam Ci szansę. Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxerek ;* 0 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Jestem na Tak ;d Fajne Prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_tesz 0 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Jestem na tak.-prace mi się podobają-udziela się w dziale grafika-godzinki na forum da się nadrobić :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Prace nie zle ;)Na sb fajnie sie z tb gada.Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bru[t]al 0 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Jeżeli chcecie mogę dać jeszcze z 2 prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 RefreshWystarczy. Poczekaj na odpowiedź Pawła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskopT 0 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Prace super na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celka 0 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Fajne prace na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 PRZYJĘTY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi