KropkA12 373 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Imię:Arek Wiek:18(19 zaczęte) Kontakt:GG:51757368.Nr tele na PW ^^ Twój nick na TS3:KropkA12 Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?:Staram się o to stanowisko ponieważ jestem osobą aktywną na ts i chciał by pomóc innym adminom w ich pracy . Kontakt z administracją: (w skali 1-10):hmmm... z 7 (ale nw bo mi nie powiedzieli xD) Ile czasu spędzasz na TS3:5-9 w weekend nawet do 12 godz. Czy posiadasz admina na innym TS3?:Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10):5 Jakie posiadasz doświadczenie z TS:7 Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie):Tak nawet 2 Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie):Tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Oczywiście, że na tak. Kropka aktywny na ts, da się z nim pogadać i na pewno nie będzie problemów. Jest spoko, znajomość ts'a i dobry kontakt z adminami też jest plusem. No zasługuje na szanse. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver Surfer 6 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Dużo jest już adminów Ts3 ale dlaczego nie miałoby być ich więcej! Zawsze przyda się kolejna siła do administracji, jestem na tak podanie schludne napisane często widuję go na ts3, jest aktywny i pomocny Edytowane 9 Marca 2015 przez Silver Surfer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Przecież ten no life cały czas jest na ts. Jest miły, pomoc więc czemu nie Na TAK mordo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1hu 176 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Również jestem na tak ! Kropek bardzo dużo siedzi na TS i na pewno pomoże ogarnąć ludzi do rejestracji itp. Jest również kulturalny i odpowiedzialny co świadczy o tym szansa dania mu Opiekuna serwera z której się wywiązuje w 100% a jeżeli ma jakiś problem to prosi innych o pomoc. Na pewno by ogarnął @TS ! Jestem na TAK ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Jestem na tak. poznałem już Ciebie na ts3 i wydajesz się ogarnięty:D z dawaniem rang i tworzeniem kanałów to nie taka duża filozofia kulturę masz na plus, można dać ci szansę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Jestem na tak + często Cię widzę na ts + ogarnięty + pomocny + kulturalny + wymagania Edytowane 13 Marca 2015 przez JamesRodriguez 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TerroR 39 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Na tak +Miły +Kulturalny +Pomocny +Brak zarzutów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Na tak - Ogarnięty - Dużo siedzi na ts - Kulture ma ;p - Wiek Edytowane 13 Marca 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentosz 24 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Kropek! Kropka! Kropus! pewnie ze na tak mordo jestes aktywny na ts caly czas potrzebujemy takich + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wsado. 0 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Jestem na tak siedzi dużo na tym te`sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Na duże tak, aktywny i to bardzo, da się z nim pogadać, po prostu spoko gościu ;] każdy kto go słyszał to wie ;] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 941 Opublikowano 23 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Na razie jestem na NIE, ponieważ liczba adminów jest w sumie dość duża, a liczba osób korzystających z ts'a jest taka sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 941 Opublikowano 23 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi