Makaveli. 2 153 Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Jestę smoczę dziecięcię 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 No no, niedoszły mistrzu niedoszłej uczennicy postarałeś się tym razem chyba najlepsza twoja praca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Słabe. Psujac render popsules cala prace. Ciągle piszesz ze ja robie wszystko tym samym stylem. A ty? Zero postepow 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) Nie masz się o co spinać.... Mówię to co myślę, chyba mam do tego prawo? Nie lubisz mnie po prostu i tyle Napisałem coś więcej w twojej galerii oprócz "pięknie" czy "słabo" i się spinasz Nie uważam że wszystkie moje prace są w tym samym stylu ale każdy ma swój gust. Edytowane 10 Maja 2015 przez Mako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 (edytowane) Pihu Nikomu się nie musi podobać Chciałem zrobić coś kompletnie innego i się udało. Mnie efekt zadowala Moim zdaniem napis pasuje. Edytowane 13 Maja 2015 przez Mako 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Ładnie, ładnie, chociaż twoja poprzednia praca według mnie lepsza, ale ta też nie jest zła, łap lajka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Render brzydki. Tło i napis fatalnie. Ogólnie nie podoba mi się efekt nałożony na prace. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 no tak srednio bym powiedział xd render brzydki, napis fajny ale tlo tez mi sie nie podoba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Wiz! 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 noi ta praca mi się podoba xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) ##hasztag skalowanie leży.. praca rozciągnięta, prześwietlona. Tło takie 2/10 ... ##hasztag magda łapie spiny.. żenadix xD tam na dole gdzieś chyba jest moja galeryja, + te banery widnejące na forum i logo to moja robota także hasztag pozdro xD Edytowane 14 Maja 2015 przez aox 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 A mi się tam podoba ta praca, też fajna, szczególnie ta poświata w okół Wiz'a ci wyszła, pracuj więcej @aox nie wiem czy jesteś jakimś profesjonalistą czy kim, ale z tego co widzę, to tylko krytykujesz każdą pracę każdego grafika, a tak naprawdę sam nic nie robisz, trochę słabe to z twojej strony szczerze powiedziawszy, bez spiny #peace. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Chyba każdy przyjmie krytykę na klate, ale można trochę łagodniej, bo ty senrox chyba od razu nie robiłeś wszystkiego zajebiście? Co do pracy to jak dla mnie render trochę brzydko wygląda i tak rozciągnięty jest. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Tworzysz tak, żeby ci się podobało i to najważniejsze xd. Wszystkim nie dogodzisz . Lajki, za to, że pracujesz dalej nad pracami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Mnie się prace podobają i basta ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 jakieś anime xd w końcu sam wyciąłem rendery! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Tu już wg. mnie jest o wiele lepiej, ale nwm co ty robisz z renderami, że one tak brzydko wyglądają :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Dwójka ci wyszła naprawdę nieźle! jedynka nie jest taka zła, ale według mnie druga praca wygrała, pracuj dalej, te są według mnie naprawdę świetne ^^. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam galerię. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi