M3fist01998 0 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Nick:M3fist0Link do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer: #6 [CoD 2001 LvL] Cs-Classic.pl [Rynek/Klany/Misje]Link do bana: Witam zostałem nie słusznie ukarany banem pernamentym nawet nie dostałęm szansy zeby udowdnić swoją niewinnośc w postacji ss. Prosze o unbana. Pozdrawaim M3fist0 Nick M3fist0 SteamID STEAM_2:0:617930285 SteamCommunity ID 76561199196126298 Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID Powód Bana wh:*:* Wykonano 08.03.2015 - 20:12:19 Wygasa Nie określono Zbanowny przez dzika ryba Zbanowany na #6 [CoD 2001 LvL] Cs-Classic.pl [Rynek/Klany/Misje] (de_dust2_long) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Dostał bana ode mnie, więc myślę, że mogę się wypowiedzieć. Niestety demka już nie mam (dosc skomlikowana sprawa, usunelam je, nawet sie nie spodziewalam, zr tutaj napiszesz), ale ewidentnie latałeś na wh i to tak bezczelnie lampiłeś po ścianach... Radaru nie miałeś, więc jaki tutaj finał? Przepraszam, ale mam baaaardzo niesprawnego laptopa i wstawienie hltv zajmie mi wieki. Jeżeli jest możliwość, to proszę kogoś o wstawienie, jeśli nie to będę musiała lecieć do babci. (Wydaje mi się, że jeszcze jakiś admin był wtedy na serwerze. Jak był to niech się wypowie, bo sama nie wiem jestem trochę zalatana, ale na pewno znajdzie się ktoś, kto potwierdzi, że na wh ganiałeś. Edytowane 9 Marca 2015 przez Mashiro * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3fist01998 0 Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 OOO przepraszam bardzo nie patrzyłem sie przez ściany tylko nasłuchiwałem wiesz co to gra na słuchawkach słuchałek kroków i nie kłam że patrzyłem sie bezszczelnie przez ściany bo tego nie robiłem. Grał tam taki typek co naprawde sie patrzył perfidnie przez sciany i tylkko czekał aż ktoś sie wychylił i jego nie zbanowałeś i czemu hmmm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3fist01998 0 Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 to mogłaś mi chociaż ss'y zrobić czemu tego nie zrobiłaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Nie dyskutuj, tylko czekaj na kogoś z ubt. Zobaczymy co z tego będzie. Jak czyta to ktoś, kto potwierdza zaistniałą sytuację, to prosiłabym o napisanie posta i liczę, że nie zwarnujecie świadków, którzy coś wniosą do sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3fist01998 0 Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 i teraz bede czekał nie wiadmo ile nie moge wejsc na inne serwery przez tego głupiego bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3fist01998 0 Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 tak tak już nie wymyślajcie mento$ byłem z tb w drużynie tak a propo ale spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin działu Prośby o UB Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi