M3fist01998 0 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Nick: M3fist0Link do SS: Admin nie zrobił mi ss'yWycinek z konsoli(bez IP)*:Server # 559[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : M3fist0[AMXBans] Powod : ' wh : * : * : * '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 617930285 '[AMXBans] Twoje IP :[AMXBans] ======================================Serwer: #6 [CoD 2001 LvL] Cs-Classic.pl [Rynek/Klany/Misje]Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=156111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Trzeba poczekać na h@, bo hltv na cod 2k1 nie działa od 2marca, a ja byłam przekonana, że jak jakieś zastrzeżenia to hltv wrzucę, a tu niespodzianka nie działa. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3fist01998 0 Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Ale ja naprawde nic nie miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Hltv nie odzyskamy z tego dnia gdyż po prostu go nie bylo i nie nagrało. Jestem zmuszona dać ub. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi