™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Nick: Ho0liBiceps Powód rezygnacji: Chciałbym zrezygnować ze wszystkich rang na tym forum ponieważ jak i na serwerach ponieważ mało gram i mało siedzę na forum straciłem chęci do gry może kiedyś mi zapał wróci i wrócę na forum bo na serwerze to nadal będę grał ale trochę mniej jak mi się zachce. Coś od siebie: Myślę że nie było tak źle ze mną i wywiązywałem się ze swoich funkcji jako mi nadano chociaż w UbTeam byłem krótko. A i oczywiście nie odchodzę nigdzie żeby nie było. ;> Edytowane 9 Marca 2015 przez Ho0liBiceps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Moze i sie nie znalismy ale bardzo zasmucila mnie ta wiadomosc wracaj szybko kiedy tylko wena powroci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Tez cie nieznalem ale wroc kiedys jestem ciekaw co tak wszyscy odchodza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 915 Opublikowano 10 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Okej, dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 915 Opublikowano 10 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi