Red_Bull 4 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Mam propozycję, aby dodać klasę (opis poniżej). Mam nadzieje, że pomysł przejdzie: Amadeusz (zwykla) •Opis Klasy: Posiada 5dmg(+inteligencja) z MP5 oraz 2 skoki. •Statystyki: Inteligencja: 0 Zdrowie: 15 Wytrzymałość: 15 Kondycja: 20 •Bronie: MP5, Deagl oraz 1 HE, 1 Smoke. Dlaczego, proszę o dodanie tej klasy? Powodów jest wiele, mianowicie urozmaicenie graczom grę, ponieważ jest to klasa z reguły lubiana, dobra. Klas nie jest za wiele i dlatego proszę o dodanie tej klasy. Na pewno przyciągnie to "wielbicieli" mp5. Mam nadzieje, że pomysł przejdzie Pozdrawiam, RedBull. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Proszę o tym pisać w propozycjach Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi