Red_Bull 4 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Mam propozycję, aby dodać klasę (opis poniżej). Mam nadzieje, że pomysł przejdzie: Amadeusz (zwykla) •Opis Klasy: Posiada 5dmg(+inteligencja) z MP5 oraz 2 skoki. •Statystyki: Inteligencja: 0 Zdrowie: 15 Wytrzymałość: 15 Kondycja: 20 •Bronie: MP5, Deagl oraz 1 HE, 1 Smoke. Dlaczego, proszę o dodanie tej klasy? Powodów jest wiele, mianowicie urozmaicenie graczom grę, ponieważ jest to klasa z reguły lubiana, dobra. Klas nie jest za wiele i dlatego proszę o dodanie tej klasy. Na pewno przyciągnie to "wielbicieli" mp5. Mam nadzieje, że pomysł przejdzie Pozdrawiam, RedBull. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 941 Opublikowano 10 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Proszę o tym pisać w propozycjach Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi