nitroo 0 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Cześć, od wczoraj mam dziwny problem z dropem skrzynek. Otóż wczoraj o 22 serwer wylosował mnie do wygrania skrzynki, pokazało mój nick i powinienem otrzymać skrzynkę z operacji Phoenix, której nie otrzymałem. Taka sama sytuacja zdarzyła się przed chwilą. Wygrałem Chroma Case i nie ma go w ekwipunku ani steam ani cs'a. Serwer był z systemem VAC i było ponad 20 osób. Czemu nie dostaję dropa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Dzisiaj ogólnie jest coś nie tak ze steamem i serwerami. Może po prostu jakieś tymczasowe bugi. To wszystko, jedyne co możesz zrobić to sprawdzić spójność plików gry, grać i liczyć na drop. / Do zamknięcia temacik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo 0 Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 przed momentem taka sama sytuacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Nigdy się z takim czymś nie spotkałem i na internetach też ciężko znaleźć podobny problem. Tak jak napisał Szeregowiec. Jest to najprawdopodobniej błąd steama. Temat zamykam bo nie wydaję mi się żebyśmy byli w stanie pomóc. Jeżeli ktoś się spotkał z czymś podobnym proszę o kontakt na pw a temat otworzę. /close Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi