Omega* 2 077 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 W tym temacie proszę o wypisywanie bugów które zauważyliście na serwerze PB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_aSd_Pb_ 7 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Raz w ciągu dnia z jakiegoś powodu zdarza się crash i trzeba czekać aż ktoś go znowu włączy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) Perk zwinne palce się bugują, od czasu do czasu przeładowuje tak, jakbym tego perku nie miał.//Dajcie nam adminom możliwość zmiany mapy. Edytowane 21 Marca 2015 przez ★ Shady ★ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wsado. 0 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Jak jest smo`ke to nie można go używać bo znika . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Raz w ciągu dnia z jakiegoś powodu zdarza się crash i trzeba czekać aż ktoś go znowu włączy. Sprawdź teraz. Powinno działać. Jak jest smo`ke to nie można go używać bo znika . Nie rozumiem, jaki smoke? Skąd masz tego smoke? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialyy 1 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Nie wiem czy to bug ale nie raz widzę gościa z CT w stroju TT i na plecach ma pake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wsado. 0 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 No mam na premium wojownik i tam mam smoke lub flesha ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Nie wiem czy to bug ale nie raz widzę gościa z CT w stroju TT i na plecach ma pake Nie spotkałem się z takim bugiem a siedzę tam cały czas. Nie pomyślałeś, że to może być klasa szpieg ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) Nie wiem czy to bug ale nie raz widzę gościa z CT w stroju TT i na plecach ma pake To nie BUG. // Smoke Ci znika? Edytowane 21 Marca 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) Perk zwinne palce się bugują, od czasu do czasu przeładowuje tak, jakbym tego perku nie miał. Shady ten perk też inaczej się buguje. Kilka razy mi się zbugowało że miałem w magazynku 60 i raz 90 kulek. Polegało to na tym że miałem pełny magazynek i gdy wciskałem klawisz "R" to mi i tak ładowało magazynek o 30. Edytowane 21 Marca 2015 przez Fresh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi