Die 0 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 1.Twój Nick: die 2.Nick admina/gracza który zawinił: Natalja lub ktoś z UBT 3.Admin/Gracz : 4.Data i godzina: 3 dni już czekam. 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 6.Opis sytuacji: Co tutaj dużo pisać jesteście olewającą ekipą, dostałem UB ale oczywiście nick nie był w stanie mnie odbanować czy wy nie ma czasu ? Takie lekceważenie graczy tylko i wyłącznie szkodzi wam czekam na szybkiego UB to może sobie pogram w czasie wolnym od pracy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Nie widzę abyś w tym -> http://forum.cs-classic.pl/topic/32452-ubdie/teamcie dostał UB.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 http://forum.cs-classic.pl/topic/32452-ubdie/ Czytać potrafisz ? Bo widzę że nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Ja też coś dodam To nie jest dział na skargi na UBT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Czytaj trochę człowieku cokolwiek, może jakiś regulamin (bo z tego co widziałem to byłeś zdziwiony, że nie można mieć celownika do AWP), obserwowałbyś postępy swojej prośby o UB.Teraz zrobiłeś właśnie bezcelowy spam jeszcze nie w tym miejscu jak podał kolega wyżej, Twoja kariera na naszych serwerach się właśnie skończyła, więc... Cześć (Natalja zepsuła mi końcówkę :/)I "NIE" Z PRZYMIOTNIKAMI PISZEMY RAZEM! Edytowane 11 Marca 2015 przez ★ Shady ★ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Ah tak, zbanowalam za celownik w awp co jest niedozwolone. Jednak jako "opiekun" (wtedy jeszcze) po rozmowie na pw, rozkazałam usunąc celownik i dalam drugą szansę na grę. Odp dostałam dzis o 11:40 "czekam na ub", którą odczytalam w szkole. Masz juz ub. Można zamknąc. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Czytaj trochę człowieku cokolwiek, może jakiś regulamin (bo z tego co widziałem to byłeś zdziwiony, że nie można mieć celownika do AWP), obserwowałbyś postępy swojej prośby o UB. Teraz zrobiłeś właśnie bezcelowy spam jeszcze nie w tym miejscu jak podał kolega wyżej, Twoja kariera na naszych serwerach się właśnie skończyła, więc... Cześć (Natalja zepsuła mi końcówkę :/) I "NIE" Z PRZYMIOTNIKAMI PISZEMY RAZEM! Pomylka. Edytowane 11 Marca 2015 przez HARDWELL 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi